Teraz poleci seria ostrzeżeń.
Gracz cools otrzymuje 2 ostrzeżenie o wartości 1!!! - za niszczenie cudzej pracy , oraz za obrażanie administracji.
Gracz patryklok oraz toomeq otrzymują 2 ostrzeżenia o wartości 1!!! - Za reklamowanie strony bez zgody administracji oraz za używanie materiałów ze strony bez zgody administratora.
Reprezentantka Rosji - Yolka
Лука napisał:
Teraz poleci seria ostrzeżeń.
Gracz cools otrzymuje 2 ostrzeżenie o wartości 1!!! - za niszczenie cudzej pracy , oraz za obrażanie administracji.
Gracz patryklok oraz toomeq otrzymują 2 ostrzeżenia o wartości 1!!! - Za reklamowanie strony bez zgody administracji oraz za używanie materiałów ze strony bez zgody administratora.
Ale kiedy ja coś zareklamowałem, jaką inną stronę ??? Oraz kiedy użyłem jakichkolwiek materiałów? Wytłumacz mi to proszę. Więc tutaj nawet jak cokolwiek użyłem, nie można nic zrobić;/ Ta strona robi się coraz gorsza;/
Ruszyły głosowania na administracje VESC. Głosowanie trwa do 4.07.2011 roku do godz. 18:00.
Linki do głosowań znajdziecie w Ogłoszeniu oraz w dziale Europejska Unia Nadawców (EBU)
Reprezentantka Rosji - Yolka
Administrator
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Z powodu braku zainteresowania konkursem przez gracza dragon211 zostają mu odebrane Wegry
Z powodu braku zainteresowania konkursem przez gracza Dawidos74 zostaje mu odebrana Bułgaria
Ostatnio edytowany przez pawccioo (03-07-11 14:38:11)
UKRAINA
Jeżeli nie możesz wziąć udziału w edycji musisz poinformować o tym administracje uwzględniając powód i czas trwania nieobecności (ilość edycji). Jeżeli tego nie zrobisz administracja ma prawo do zabrania twojego kraju
UKRAINA
Administrator
Gracz nebbor otrzymuje ostrzeżenie!!! - Za brak poszanowania cudzej pracy.